fbpx

Välkommen till Larmgigantens larmbyggare!

I Larmbyggaren kan du skapa ditt eget, helt skräddarsydda inbrottslarm eller brandlarmsystem. Vi rekommenderar starkt att inkludera kameradetektorer i samma utrymmen som rökdetektorerna, särskilt om du överväger enbart brandskydd. Dessutom kan du lägga till en manöverpanel för att snabbt kunna larma av om systemet skulle aktiveras.

Skapa ditt optimala larmsystem med hjälp av vår enkla larmbyggare. Du har också möjligheten att inkludera professionell installation om du befinner dig inom vårt serviceområde. Tveka inte att kontakta oss om du behöver ytterligare assistans eller om du har några frågor angående vår installationservice.

  • Abonnemang

   Välj abonnemang

   • I beställningen betalar du för första månaden direkt. en separat faktura kommer att skickas med nästa kvartal.

    Jag är en:

    Abonnemang Privat

    Abonnemang Företag

  I grundutrustningen ges du möjlighet att skräddarsy din säkerhetslösning genom en noggrann urvalsprocess av enheter. Huvudenheten utgör kärnan i denna larmbyggare och inkluderas som standard, vilket gör den central för din övergripande säkerhetsstrategi. Huvudenheten utgör grundpelaren som säkerställer både funktionalitet och effektivitet i din säkerhetsinfrastruktur.

  Om möjligt ska du ha en magnetkontakt eller vibrationsdetektor installerad vid entrédörren för att övervaka in- och utpassering. Om det inte finns möjlighet att sätta på entrédörren, till exempel om det är en garageport, kan man med fördel använda en rörelsedetektor. Detta alternativ kan du lägga till senare i vår larmbyggare här nedan.

  För att öka säkerheten, aktivera larmet för dörrar och fönster när du är frånvarande eller under nattetid. För extra trygghet, använd magnetkontakter eller vibrationsdetektorer på öppningsbara ytterdörrar och fönster. Särskilt i högriskområden som sovrum, badrum och insynsskyddade områden är det viktigt att inkludera glaskrossdetektorer på fasta fönster. Undvik säkerhetsrisker även när du befinner dig på plats.

  • Vibrationsdetektor

   Vibrationsdetektor

   995 kr

   Vibrationsdetektorn är en magnetkontakt med inbyggt känslighet för vibrationer.
   Bryter någon på din dörr eller fönster så larmar vibrationsdetektorn direkt innan gärningsmannen kommit in i byggnaden.

  • Glaskrossdetektor

   995 kr

   Den smidigt monterade glaskrossdetektorn, som enkelt fästs direkt på fönsterrutan, är speciellt utformad för att upptäcka vibrationer på glaset. Vid identifiering av sådana vibrationer aktiverar den ett larm, vilket gör den optimal för användning på fasta fönster.

  Vi rekommenderar minst 1 rörelse- och kameradetektor per våningsplan för att larma vid eventuella intrång, särskilt med tanke på möjlig användning av stegar. Det utgör även ett utmärkt komplement till rökdetektorn genom att ta bilder vid brandlarm för ökad säkerhet och övervakning.

  • Kameradetektor

   Kameradetektor HD

   1995 kr
   • 90 graders vinkel
   • Detekterar upp till 10 meter

  Installera minst 1 rökdetektor per våningsplan och per 60 kvm för optimalt skydd. För extra säkerhet, placera rökdetektorer även i sovrum och tvättstuga. Tidig varning är avgörande för att skydda människor och tillhörigheter i olika miljöer.

  Klimatsensorer är smarta enheter som övervakar miljöförhållanden. Vattendetektorn med inbyggd siren identifierar vattenläckor, medan temperatursensorn mäter och varnar vid extremt höga eller låga temperaturer för att säkerställa tryggare och mer hållbara hem och arbetsplatser.

  Automatiska enheter, som exempelvis smarta pluggar, förenklar vardagen genom att anslutas till lampor eller apparater. Dessa ger möjlighet till fjärrstyrning och automatisering, vilket ökar bekvämligheten och effektiviteten i användningen av olika enheter och elektronik.

  Sirener tjänar två primära syften: att avskräcka potentiella inbrottstjuvar och att varna dig för faror såsom inbrott, brand eller andra potentiella hot.
  Önskar du att få omedelbar varning om någon obehörig rör sig på din tomt eller i närheten av din fastighet?

  Larmsystemet går att fjärrstyra via Larmgiganten app och SmartHomeSec-appen. 
  Vi rekommenderar alltid att ha någon form av fysisk enhet om det skulle vara så att internetanslutningen till larmet inte fungerar.

  • Manöverpanel

   1995 kr
   • Taggläsare för larmbricka
   • Inbyggd siren
  • Fjärrkontroll

   995 kr

   Gör det möjligt att larma på och av ditt larmsystem trådlöst t.ex. utanför byggnaden.

  Vi ger dig möjligheten att själv montera ditt larmsystem. Om du föredrar professionell hjälp erbjuder vi larminstallation utförd av erfarna tekniker inom vårt serviceområde. Vårt team står till ditt förfogande för att säkerställa att installationen sker korrekt och att ditt larmsystem fungerar optimalt.

  • Installation

   2995 kr
   • Installation inom vårt serviceområde

Nu är du klar!

Om du har gått igenom samtliga steg i vår larmkonfigurator, vill vi rikta ett stort grattis till dig. Du har nu skapat ett exceptionellt larmsystem som är skräddarsytt efter dina specifika behov. Om det skulle uppstå några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss. Kom också ihåg att du alltid har möjlighet att komplettera ditt larm i efterhand. Vi går alltid igenom din beställning noggrant innan den skickas för att säkerställa att allt är korrekt och att alla produkter är fullt kompatibla med varandra. 

Lägg till i varukorg för att se ditt pris.