Vårt uppdrag

Erbjuda våra kunder stora som små att kunna förebygga & skydda sin bostad och verksamhet emot inbrott, brand, våldsbrott samt sjukdom.

Genom att erbjuda professionellt installerade larmsystem till ett förmånligt pris utan att tumma på kvalitén och genom att hålla en hög servicegrad

Vår vision

Strävar efter att vara det självklara valet som leverantör av säkerhetstjänster för både privatpersoner och företag.

ted

Ted Fallkvist

Grundare av Larmgiganten

Om Larmgiganten

Hej! Jag heter Ted och är stolt grundare av Larmgiganten, en verksamhet som såg dagens ljus den 1:a februari 2023. Efter sex års arbete inom säkerhetsbranschen insåg jag att många kunder kände sig förbisedda och upplevde betydande höjningar av månadstjänster utan tydlig motivering, förutom det generella uttalandet ”vi utvecklas”.

Denna insikt, tillsammans med en stark önskan att erbjuda en förbättrad upplevelse för kunderna, ledde mig till att starta Larmgiganten. Vår strävan är att vara annorlunda genom att prioritera kundernas behov och säkerställa att de känner sig väl omhändertagna genom hela kundresan.

Vi förstår att våra kunder förtjänar en pålitlig och trygg larmtjänst utan plötsliga och obefogade prishöjningar. Istället för att bara påstå att vi utvecklas, strävar vi efter aktiv kommunikation av förbättringar och uppgraderingar på ett tydligt och öppet sätt till förmån för våra kunder.

Vi tror också på att belöna våra kunder för deras lojalitet och engagemang. Därför har vi infört ett belöningssystem där våra kunder kan dra nytta av förmåner såsom en kostnadsfri månadstjänst eller använda belöningen för att köpa nya produkter, inklusive tillvalstjänster som framkörning eller arbetskostnad.

På Larmgiganten är vi dedikerade till att erbjuda en professionell och personlig upplevelse för våra kunder. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt val av larmoperatör och alltid kunna lita på oss för en pålitlig och kvalitativ larmtjänst.

Jag vill tacka dig som har valt Larmgiganten, och för er som ännu inte har gjort det, ser vi fram emot att vara er pålitliga partner inom larmsäkerhet.

Boka en kostnadsfri konsultation

Fyll i formuläret, så återkommer vi snabbt för att arrangera en tid som passar dig. Säkra din trygghet med oss!

Skicka intresseanmälan

    Intresserad av: