Om oss » Larmgiganten

Om oss

Vårt uppdrag
Erbjuda våra kunder stora som små att kunna förebygga & skydda sin bostad och verksamhet emot inbrott, brand, våldsbrott samt sjukdom.

Genom att erbjuda professionellt installerade larmsystem till ett förmånligt pris utan att tumma på kvalitén och genom att hålla en hög servicegrad
Vårt mål
Att bli det självklara valet av leverantör för säkerhetstjänster till både privatpersoner och företag.

Om Larmgiganten

Hej! Mitt namn är Ted och jag är grundaren av Larmgiganten. Efter att ha arbetat i 6 år som anställd i säkerhetsbranschen blev jag medveten om att många kunder kände sig bortglömda och upplevde att månadstjänsterna höjdes betydligt utan någon tydlig motivering utöver ”vi utvecklas”.

Det var den här insikten och den starka önskan att erbjuda en bättre upplevelse för kunderna som fick mig att starta Larmgiganten. Vi strävar efter att vara annorlunda genom att prioritera våra kunders behov och försäkra oss om att de känner sig väl omhändertagna under hela kundresan.

Vi förstår att våra kunder förtjänar en pålitlig och trygg larmtjänst utan plötsliga och obefogade prishöjningar. Istället för att bara säga att vi utvecklas, strävar vi efter att aktivt kommunicera förbättringar och uppgraderingar som kommer att gynna våra kunder på ett tydligt och öppet sätt.

Vi tror också på att belöna våra kunder för deras lojalitet och engagemang. Därför har vi infört ett belöningssystem där våra kunder kan dra nytta av förmåner som en fri månadstjänst eller använda belöningen för att köpa nya produkter, inklusive tillvalstjänster som framkörning eller arbetskostnad.

På Larmgiganten är vi dedikerade till att erbjuda en professionell och personlig upplevelse för våra kunder. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt val av larmoperatör och att du alltid kan lita på oss för en pålitlig och kvalitativ larmtjänst.

Jag vill tacka dig som har valt Larmgiganten och du som ännu inte har valt oss ser vi fram emot att vara din pålitliga partner inom larmsäkerhet.
Våra samarbetspartners
Westra Security Larmcentral Golden Security AB Klarna.se hemsida
Copyright © 2023 Larmgiganten

POLISGODKÄND INSTALLATÖR ENL A388.533/2022

Allmänna villkor - Om oss

Följ oss på sociala medier